SKYBRAKE DD5

Indításgátló

Beszerelve: 39 000 Ft

A SKYBRAKE DD5 a mai igények alapján kifejlesztett járművédelmi rendszer rablásgátló funkcióval. Az ezzel a rendszerrel felszerelt járművek csak akkor használhatók, ha a személyi adó-vevő (továbbiakban kártya) tartományon belül van a járművön belül, vagy maximum 2 m-es körzetben. Ha a motort a kártya nélkül indítják be, 50 másodpercig működik, mielőtt letiltásra kerül, és a motorblokkolás aktiválódik. Ezt megelőzően 30 másodperces figyelmeztető jel hallatszik.

Amikor a SKYBRAKE DD5 normál üzemmódban üzemel, nincs külső jele, hogy a jármű fel van szerelve ezzel a biztonsági rendszerrel.

Használat

Ha el akar indulni, a kártyának a járművön belül kell lennie.
A kártya nélkül, a SKYBRAKE DD5 rendszer csak 50 másodpercig engedi járni a motort, mielőtt a blokkolást aktiválja, és addig nem is lehet újraindítani, amíg a kártya nem kerül hatótávolságon belülre, vagy be nem adja a személyi feloldó kódot (PIN)

Ne feledje, hogy a kártya áramforrásának működési élettartama (CR 2430 elemek) kb. 12 hónap. Ha három dupla figyelmeztető jel hallatszik, miután ráadta a gyújtást, az azt jelzi, hogy ki kell cserélnie a kártya elemét.

A lopásgátló funkció akkor aktiválódik, amikor a kártya tartományon kívül kerül, és a gyújtás rá van kapcsolva. A következő 30 másodpercben figyelmeztető jel hallatszik, a járművön belül, mielőtt a motorblokkolás megtörténik.

Ha a SKYBRAKE DD5 letiltotta a motort, folyamatos hangjelzés hallatszik, miután ráadta a gyújtást.

Ha a kártya valamilyen okból nem működik vagy elveszett, lehetőség van a rendszer PIN-kóddal történő kikapcsolására, melyet a vásárláskor kap meg.
A kód egy kártyán, lekaparható felület alatt található. Amennyiben ez a kártya sérült vagy már olvasható a kód, kérje a készülék cseréjét!

Ezt a műveletet minden gyújtás bekapcsoláskor meg kell ismételni mindaddig, amíg működő kártyát nem érzékel a rendszer.

Figyelem!

Ne tartsa a kártyát a jármű kulcsával együtt!
Ha szervizben hagyja az autóját, hagyja a kártyát a járműben, pl. a kesztyűtartóban!

Garancia

A SKYBRAKE DD5 garanciális időszaka 24 hónap a beszerelés dátumától számítva.

A garancia nem vonatkozik a CR2430 áramforrásra!

Amennyiben bármilyen kérdése van keressen az alábbi elérhetőségeken.

Munkaidőben telefonon, munkaidőn túl  írásban.