Cégünk, a Hegyi és Társa Bt. 1996 óta van jelen a biztonságtechnikai piacon.

Fő profilunk, az autók védelmi- és kényelmi berendezéseinek forgalmazása és beszerelése mellett foglalkozunk lakásriasztó rendszerek kiépítésével is.

A hagyományos, utólag telepíthető rendszereken túl (riasztók, immobiliserek, központi zárak, ablakemelők, hifik, telefonszettek, tempomat) gyakorlatilag bármilyen egyéni kívánságot, személyre kalibrált riasztórendszert, autóelektronikával kapcsolatos elképzelést meg tudunk valósítani. Lakossági ügyfeleink mellett kiváló minőségű termékeinkkel több autószalont (Mazda, Kia, Daewoo, Hyundai), motorszalont (Honda, Suzuki) is kiszolgálunk, mert az általunk alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy az új autók biztonságáról mozgatásuk nélkül, a helyszínen gondoskodjunk.

Valljuk, hogy a szaktudás, a tisztesség, és a több évtizedes tapasztalat, a vevők elégedettsége az, ami cégünket mostanáig is éltette, és ez az a tőke, amelyre a cég jövőjét is építjük. Hisszük, hogy Európához elsősorban erkölcsileg, szemléletben kell csatlakozni.

Tudjuk, hogy a magas hozzáértéssel, komoly technológiai szinten elvégzett alapos munka az, amely a hazai vállalkozásoknak ebben támasza lehet.

Mi ennek jegyében építjük cégünket

Riport velünk az Aktívban

Riport velünk a Kékfény műsorában